© 2019 by gastroprojekce

ANALÝZA ZÁMĚRU A PROJEKTU

 

Představte si, že si chcete otevřít restauraci, kavárnu, cukrárnu a je to Váš první projekt, do kterého se pouštíte. Máte již praktické zkušenosti jako zaměstnanec v tomto oboru a chcete si splnit svůj sen. Nebo jste člověk mimo obor, který hledá v otevření takového provozu investiční příležitost. Víme, že gastronomie je obor vyžadující velkou investici jak finanční, tak časovou. Nabízíme Vám proto možnost si nechat zpracovat analýzu Vašeho projektu, aby jste opravdu věděli do čeho jdete, a byli připraveni na všechna úskalí.

A nyní v krátkosti k samotné analýze, tak jak jí nabízíme.

  • Zhodnotíme klady a zápory Vašeho konceptu a dalších aspektů

  • Pomůžeme s výběrem vhodného místa, zmapováním konkurence

  • Vytvoříme návrh provozu spolu s vizuální koncepcí

  • Sestavíme přehled předpokládaných investičních a provozních nákladů gastronomické části

  • Stanovíme rizikové body a cíle, které jsou pro Váš projekt klíčové a je třeba jim věnovat obzvláštní pozornost.

ANALÝZA STÁVAJÍCÍHO PROVOZU

 

Chcete převzít stávající restauraci? Chcete zjistit, jestli se Váš provoz nedá zefektivnit?

  • Projdeme provoz z pohledu hosta, pracovníka i majitele a zjistíme, kde dochází ke ztrátám, nebo kde hrozí.

  • Zmapujeme náklady a výnosy a kde je třeba navrhneme optimalizaci.

  • Identifikujeme nejvýnosnější a nejméně výnosné aspekty provozu a najdeme způsob, jak na nich dále stavět.

Samozřejmě detailů, které je potřeba analyzovat, je hodně a pokud chcete předejít překvapením v podobě nedostatečného kapitálu pro spuštění a provoz takového podniku, tak analýza je velmi dobrý a užitečný nástroj.

Pokud bude součástí investice i cizí kapitál, lze s podrobnou analýzou zvýšit šanci na úspěch pro jeho získání.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now