top of page

FAQ

  • Co je návrh gastronomického provozu?
    Návrh gastronomického provozu Vám dá jasnou představu, jak bude vypadat Váš budoucí podnik. V gastronomickém návrhu budou zakresleny jednotlivé provozní úseky, technologické vybavení a to vše s ohledem na hygienické normy. Součástí návrhu je seznam zařízení s energetickou náročností. Takový návrh je použit pro jednání s okresní hygienickou stanicí.
  • Je vhodnější nechat jednání s hygienou na nás?
    Určitě ano a vy se soustřeďte na váš byznys jako celek, jelikož víme, že toho musíte zařídit opravdu hodně. P.S. V případě velmi malého provozu (malá kavárna s kuchyňkou) jsme za svoji praxi zažili, že investor (provozovatel) s hygienou zvládl jednat a dokonce mu i poradili, ale nebyl jim schopen předložit dokumentaci v požadovaném stavu pro oficiální žádost. Bylo nakonec pro něj vhodnější najmout si nás, abychom podklady připravily. Ukázalo se taky, že to byl jeho první provoz a přestože neměl projekt úplně špatně, byly tam detaily, které jsme doladily, tak aby byl provoz co nejefektivnější.
bottom of page