top of page

Profesionální odšťavňovače

Profesionální odšťavňovače mají svou nezastupitelnou roli v mnoha provozech, kde chcete nabízet svým zákazníkům kvalitní čerstvé ovocné šťávy a další nápoje, které z nich můžete vyrábět.

Nejčastěji se při našich projektech setkáváme s požadavkem na profi odšťavňovače u juice barů, cukráren, kaváren, bister a restaurací.

My se zaměříme na stroje, které jsou oblíbené, nemají tak vysoké vstupní náklady a pro ty, kteří s odšťavňováním ve svých provozech začínají, tak jsou dostačující a perfektní volbou.

Než budete hledat konkrétní odšťavňovač, udělejte si malý výpočet, kolik drinků, jakých a o jakém objemu chcete denně prodat a dle toho hledejte ten správný stroj dle kapacity denní produkce.


Juice bar

Kvalitní profesionální odšťavňovače nabízejí na našem trhu například výrobci Robot Coupe, Zummo, Ceado .... Tyto značky mají dobrou distributorskou a servisní síť v ČR a pro provozovatele jsou skvělou volbou.

Kvalitní pomerančová šťáva z profesionálního odšťavňovače.
Pomeranč v láhvi

My ve svých projektech nepreferujeme žádnou značku, ale rádi poradíme, zajistíme ukázku u některého z distributorů a Vy se rozhodnete, který stroj nakonec ve vašem provozu bude.


P.S. Vhodnější trochu předimenzovat stroj, než pak nestíhat nebo hledat místo pro další stroj.


Napište nám, pokud potřebujete poradit, jaký profi odšťavňovač zvolit pro Váš konkrétní provoz.





40 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page