top of page
Vyhledat
Jaké schopnosti bude muset mít kuchař v dalším desetiletí?
S tím, jak se svět gastronomie neustále vyvíjí, jsou dovednosti, které bude kuchař v příštím desetiletí potřebovat, stále rozmanitější a...
23 zobrazení
Konvektomat nesmí chybět v žádné kuchyni
Při projektování moderních kuchyní je konvektomat v 99% případech v projektu kuchyně obsažen. Konvektomat je neocenitelný pomocník v...
44 zobrazení
Umyjte talíře a hrnce v jednom stroji
Myčka X2 od společnosti Granuldisk umyje všechno špinavé nádobí z přípravy, vaření a servírování v jednom "štíhlém" řešení, díky čemuž...
614 zobrazení
Udržitelnost v profesionální gastronomii je cool i v chlazení
Chlazení je "horkým" místem inovací, protože výrobci se snaží zlepšit udržitelnost tohoto odvětví. Každé zařízení v kuchyni má dopad na...
14 zobrazení
Když prší dokonalý led ....
Rüya znamená v turečtině sen. Umut Özkanca, který koncept podniku Rüya vytvořil, chtěl budoucí hosty vzít na kulinářskou cestu do svého...
27 zobrazení
Význam analýzy SWOT pro restaurace, bistra. bary ....
Mnoho podniků v oblasti stravovacích služeb (rastaurace, bistra, bary, jídelny atd.) opomíjí jeden z nejdůležitějších kroků při...
258 zobrazení
Vzpoura proti strojům v pohostinství
Zamýšlíme se nad dopadem zvýšeného využívání strojů na pozicích, které dříve ve stravovacích službách zastávali lidé. Během britské...
24 zobrazení
Profesionální odšťavňovače
Profesionální odšťavňovače mají svou nezastupitelnou roli v mnoha provozech, kde chcete nabízet svým zákazníkům kvalitní čerstvé ovocné...
46 zobrazení
Startujeme servírováním dobrot z oblasti profesionální gastronomie
Technické novinky, zajímavosti i doporučení ze světa gastronomie a vychytávky, které by vám mohly pomoc ve vaší každodenní práci. Budeme...
37 zobrazení
bottom of page